Skip to main content

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος τίμησε την ομάδα του Ναυπακτιακού.

Το κατώφλι του Επισκοπείου στην Ναύπακτο πέρασε σήμερα το απόγευμα ο Ναυπακτιακός Αστέρας προκειμένου να λάβει την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιεροθέου για την συνέχεια των αγώνων μπαράζ ανόδου που έχει μπροστά της η ομάδα,αλλά και για να συγχαρεί ο ίδιος προσωπικά την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ΕΠΣΝΑ για την χρονιά 2015-16.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ντ.Τσουκαλάς,έκανε δώρο στον κ. Ιερόθεο έναν στυλό-πέννα,ενώ ο κ. Ιερόθεος μία ασημένια εικόνα της Παναγίας «Άξιον εστί» προς ευλογία της ομάδας.

Ο κ. Ιερόθεος είχε συνομιλία με τους παίκτες,το προπονητικό team της ομάδας και τον πρόεδρο Ντ.Τσουκαλά,για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας αθλητής προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία τον δύσκολο αγώνα που κάνει.

Μάλιστα ο κ. Ιερόθεος είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Δ.Θεοδοσίου,αφού κατάγεται από ιερατική οικογένεια,ο πατέρας του ήταν κληρικός και παλιός γνώριμος του Σεβασμιωτάτου.

Ο κ. Ιερόθεος θέλησε να μάθει για την πορεία και το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών της,ενώ στο τέλος μοίρασε στον κάθε ποδοσφαιριστή και υπεύθυνο της ομάδας από ένα ασημένιο σταυρό προς ευλογία.

Αναμφίβολα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον κάθε αθλητή η συνάντηση αυτή με τον ποιμενάρχη,που είχε ως στόχο την ηθική και ψυχολογική του ανύψωση,εν οψει μάλιστα των κρίσιμων αγώνων μπαράζ – ανόδου αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή στην Ιτέα.

nafpaktianews.gr

  • Προβολές: 3868