Skip to main content

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου τέλεσε τον αγιασμό για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ναυπακτιακού Αστέρα (video)

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς την Κυριακή στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ενώ στον σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της άθλησης ως υγείας του σώματος και παιδαγωγίας μέσα σε κλίμα άμιλλας. Προς επίρρωση ανέφερε τόσο την αρχαία παράδοση, όσο και το τι έλεγε ο Άγιος Νεκτάριος για την γυμναστική. Ευχήθηκε παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, να μην έχουν κανέναν τραυματισμό και η ομάδα του Ναυπακτιακού να πετύχει πολλές νίκες. Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της επιτροπής σταδίου και συγκεκριμένα στον πρόεδρο κ. Αλεξόπουλο να συνεχίσει την προσπάθεια του για να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το στάδιο της πόλης.

 Ο κ. Ιερόθεος, ευλόγησε έναν, έναν, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, και στην συνέχεια έβγαλαν όλοι μαζί την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία.

Ο Ναυπακτιακός ξεκινά την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στην Πρέβεζα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ.

Επίσης ο  Σεβασμιώτατος με τήν ευκαιρία της επίσκεψης του στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου είχε συνάντηση και ευλόγησε την ομάδα βόλεϋ κορασίδων της πόλης μας.

Δείτε Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε το video ΕΔΩ

  • Προβολές: 2668