Πρωτοχρονιά στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

Πρωτοχρονιά στο Δημαρχείο ΝαυπάκτουΤην Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά την θ. Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου, με τον Δήμαρχο και τον Σεβασμιώτατο μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Συνεδρίαση, ως συμβολική υποδοχή του 2000 αλλά και των προσδοκιών και των προκλήσεων που το ακολουθούν. Στην πρώτη, πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα αυτή Συνεδρίαση είχε προσκληθή και ο Σεβασμιώτατος για να λάβη μέρος και για να κόψη, βεβαίως, την βασιλόπιττα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χρήστος Παΐσιος, υποδέχθηκε τους Συμβούλους και τον Σεβασμιώτατο, και ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Κονίδας, εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση αυτή και την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Σεβασμιώτατο, ο οποίος συγχάρηκε τον Δήμαρχο και όσους είχαν αυτήν την πρωτοβουλία, που αποτελεί εκδήλωση της “οικογενείας” της Ναυπάκτου, της οποίας αισθάνεται αναπόσπαστο μέλος, και μίλησε για τις προκλήσεις και τις προσδοκίες που σηματοδοτεί η χρονολογία 2000 γενικότερα και συγκεκριμένα για την πόλη μας.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας. Δεν χρειάζεται, βέβαια, να πούμε ποιός εκ του Δημοτικού Συμβουλίου βρήκε το φλουρί... Του ευχόμαστε ολοψύχως κάθε αγαθή και κοινωφελή επιτυχία.

  • Προβολές: 1381

Χρησιμοποιοῦμε cookies γιὰ νὰ βελτιώσουμε τὴν ἐμπειρία σας στὸν ἰστότοπο μας.  Διαβάστε Περισσότερα - Ἀποδοχή.

We use cookies to improve your site experience. Read More - Acceptance