Γράμματα Αρχιεπισκόπου

Εν Αθήναις τη 11η Ιουλίου 2006

Προς τον Σεβασμιώτατον

Μητροπολίτην Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

κ. Ιερόθεον

Σεβασμιώτατε και αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ,

Επί τη συμπληρώσει ενδεκαετούς αρχιερωσύνης απευθύνω εγκάρδιες προσρήσεις και εύχομαι πάσαν παρά του μόνου Φιλανθρώπου και Πανοικτίρμονος Θεού δύναμιν εξ ύψους προς συνέχιση της πολυπλεύρου και πολυμόχθου ποιμαντορίας Σας επί έτη πλείστα και πανευφρόσυνα.

Η θεοφιλής, καλλίκαρπος και τετιμημένη αρχιερατική διακονία Σας μαρτυρεί τοις πάσι το γεγονός της νύχτα και ημέραν αναλώσεώς Σας για τη σωτηρία ψυχών υπέρ ων Χριστός απέθανε και ανέστη, και ότι τω όντι ίστασθε αξίως εις τύπον και τόπον Χριστού με ακάματον ένθεο ζήλο, πραότητα, ταπείνωση και έκδηλη αγάπη προς το εμπεπιστευμένο παρά Θεού λογικό Σας ποίμνιο.

Μετ’ αδελφικών ασπασμών και αγάπης εν Χριστώ Ιησού

+ Ο Αθηνών Χριστόδουλος

 

 

Εν Αθήναις τη 6η Απριλίου 2006

Προς τον Σεβασμιώτατον

Μητροπολίτην Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

κ. Ιερόθεον

Σεβασμιώτατε και αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ,

Μετά πολλής της χαράς έλαβα την επετειακή έκδοση-Τόμο που οι ευλαβείς και έντιμοι συνεργάτες Σας στον Αμπελώνα του Κυρίου και στη Μητροπολιτική Σας περιφέρεια ετοίμασαν επί τη συμπληρώσει δεκαετίας της Αρχιερατικής Σας διακονίας. Και έρχομαι δια της παρούσης να εκφράσω συγχαρητήριες προσρήσεις και την δικαία καύχηση της Εκκλησίας μας για την πολυσχιδή, καλλίκαρπο και άριστη πηδαλιουχία της νοητής ολκάδος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.

Φιλαδέλφως ευχόμενος να ποιμαίνετε επί έτη πολλά και όλβια το εμπιστευθέν στην Σεβασμιότητά Σας λογικό ποίμνιο, και ο Κύριός μας, η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή, να είναι πάντοτε συμπορευόμενος στη σταυροαναστάσιμη επισκοπική Σας πορεία, διατελώ

Μετ’ αδελφικών ασπασμών και πολλής εν Χριστώ Ιησού αγάπης

Ο Αθηνών Χριστόδουλος

  • Προβολές: 1076

Χρησιμοποιοῦμε cookies γιὰ νὰ βελτιώσουμε τὴν ἐμπειρία σας στὸν ἰστότοπο μας.  Διαβάστε Περισσότερα - Ἀποδοχή.

We use cookies to improve your site experience. Read More - Acceptance