Ἱερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιᾶς. Ἀνακοίνωση.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν την Ενορία μας και της συμπαραστέκονται τις πρώτες αυτές ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε ολοσχερώς την στέγη του Ναού μας και προξένησε μεγάλες ζημιές. Να ευχαριστήσουμε τους Πυροσβέστες μας, που έφθασαν πρώτοι στον Ναό και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς ή τα χειρότερα.

Ἱερὀς Ναὀς Παλαιοπαναγιάς

Η έκφραση της αγάπης των πιστών, των Ενοριτών αλλά και όλων των Ναυπακτίων, ήδη εκφράζεται προς τον Εφημέριο και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προς τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, και είναι πολύ συγκινητική. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν παντοιοτρόπως, ο καθένας με τον τρόπο του. Τους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να έχουν την ευχή της Παναγίας μας. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης του Ιερού Ναού.

Επειδή επικοινωνούν μαζί μας πολλοί πιστοί και ομογενείς από το Εξωτερικό ή άλλες πόλεις της Ελλάδος και ζητούν να προσφέρουν τον οβολό τους για την αποκατάσταση της ζημιάς, γνωστοποιούμε τον αριθμό λογαριασμού του Ιερού Ναού, στον οποίον μπορούν να καταθέτουν επί αποδείξει κάθε προσφορά τους: Τράπεζα Πειραιώς 5157-024486-189 _ IBAN: GR56 0172 1570 0051 5702 4486 189 στο όνομα: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία, 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι με την παρότρυνση και ευλογία του Σεβασμιωτάτου την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η θεία Λειτουργία θα τελεσθή στην Αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου που θα διαμορφωθή ειδικά για τον σκοπό αυτό. Αυτό θα συνεχισθή όσο χρόνο θα χρειασθή για να επαναλειτουργήση ο Ιερός Ναός, ώστε να μη μείνη η Ενορία μας αλειτούργητη.

Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία, 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Και πάλι ευχαριστούμε για την βοήθεια και την συμπαράσταση και καλούμε τους Ενορίτες να εντείνουν τις προσευχές τους και την συμμετοχή τους στην θεία Λειτουργία.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού

  • Προβολές: 3582