Διμηνιαία έκδοση Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας: Άγκυρα Ελπίδος

Διμηνιαία έκδοση Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας Περίοδος Β, Τεύχος 1, Μάρτιος Απρίλιος 2001

Διμηνιαία έκδοση Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας: Άγκυρα ΕλπίδοςΆγκυρα Ελπίδος

Λάβαμε την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας “Άγκυρα Ελπίδος”. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο περιοδικό μικρού σχήματος 50 σελίδων. Μια ζηλευτή προσπάθεια της Μητροπόλεως Ιεραπύτνης.

Παρουσιάζοντας το στίγμα της εκδοτικής αυτής προσπάθειας, ο Μητροπολίτης κ. Ευγένιος γράφει: “Αυτόν τον “θεσμό της Εκκλησίας”, αυτό “τό μέγα της ευσεβείας μυστήριον” οφείλουμε να παρουσιάσουμε μέσω του περιοδικού μας δίνοντας λόγο σύγχρονο, δυνατό, διδακτικό και ωφέλιμο, αλλά προπαντός “Άλλου”, εφηρμοσμένο και βιώσιμο στους νέους, τα παιδιά μας, τους γονείς, τους δασκάλους, τους εργαζομένους, τους επαγγελματίες και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο “περί του Λόγου της Ζωής””.

Στο πρώτο αυτό τεύχος περιέχονται το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη για το Πάσχα, η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Μητροπολίτη κ. Ευγενίου, αναφορές σε τοπικά εκκλησιαστικά γεγονότα και ενδιαφέροντα άρθρα.

Το περιοδικό συνοδεύεται άπό δύο το ίδιο καλαίσθητα ένθετα “Κοντά στον Χριστό” και “Νεανικά Αγκυροβολήματα”, τα οποία επιμελούνται οι υπεύθυνοι των ενοριακών συνάξεων της Κρητικής αυτής Μητροπόλεως.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια καλή παρουσία στον χώρο του εκκλησιαστικού εντύπου, και ευχόμαστε καλή καρποφορία.

  • Προβολές: 2158